Pay-What-you-want

IMG_5567

Je betaalt niet meer wat er op het prijskaartje staat, maar je bepaalt de prijs zelf.

Dit concept wordt steeds vaker gebruikt. Het heet ‘Pay what you want’ (betaal wat je wilt).

Als klant weet je zo dat je alleen betaalt als iets echt goed is en als ondernemer weet je meteen wat je klanten voor je product of dienst over hebben. Op deze manier heb je er allebei wat aan.

We weten allemaal dat kunst vaak duur is. Ook voor mijn schilderijen vraag ik geld. Er zit namelijk veel werk, tijd en liefde in, wat de prijs verhoogd. Om die reden is kunst niet voor iedereen betaalbaar, en dat vind ik jammer.

Dat wil ik vanaf vandaag veranderen. Om mijn droom te vervullen mag u zelf bepalen wat u voor mijn schilderijen wilt betalen.

De prijs is “Betaal Wat u wilt”. Dat is soms lastig, voor koper en verkoper, maar ik ben ervan overtuigd dat we samen uit zullen komen tot nu toe gaat het ongelofelijk goed. Het is heel spannend maar ik geloof erin dat de koper zelf weet wat kunst waard is.

Hopelijk kunnen we op deze manier samen werken aan de kleine stapjes naar een kleurrijke wereld.

Liefs,

 

Ana

 

Geef een reactie